-
Thermal Park Egerszalók ***+         Hotel Kapitány **** Sümeg         Family Wellness kedvezményes árak                                                          ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 06-30 678-0654
-

Hotel Silver****

Hotel Silver Hajdúszoboszló
Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló a fürdőnegyede, illetve a belvárosa miatt Magyarország egyik fontos turisztikai célpontja. A fürdőpark impozáns főbejárata mellett található Pávai-Vajna Ferenc a gyógy- és termálvíz megtalálójának szobra. A szökőkút mellett található a millenniumi emlékmű, az úgynevezett Harangház. Az emlékművet csaknem ötven harang alkotja. A Harangházat három, fából készült alkotás is körbeveszi, amelyek a turulmadár, Életfa, Csodaszarvas neveket viselik.
Hajdúszoboszló –Budapest után- az ország második, a turisták által leglátogatottabb üdülőhelye. A messze földön híres termálvíz az elmúlt évtizedekben sok százezer embernek adta vissza a mozgás örömét.
Szállás
A Hotel **** 170 klimatizált, nemdohányzó szobával rendelkezik, szállodai épületeink -a Főépület és az Új épület- a Mátyás király sétány két oldalán helyezkednek el.


Szobák
Standard szobák
(83 Standard kétágyas szoba (28 m2), 8 Standard apartman (38 m2), 1Standard lakosztály (60 m2))
A szobák klimatizáltak és nemdohányzóak, csaknem mindegyikük erkélyes. A szobákhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzóval, bidés vécével ellátott. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a fürdőköpeny, hajszárító, széf, közel 60 csatornás színes tv, telefon, és minden igényt kielégítő minibár.

Bio-Komfort szobák
(7 medenceparti bio-komfort kétágyas szoba, 19 medenceparti bio-komfort kétágyas szoba teakonyhával, 5 medenceparti bio-komfort apartman tea- illetve amerikai konyhával.)
Minden szoba erkélyes, klimatizált és nemdohányzó, a szálloda strandmedencéje mellett helyezkednek el. A szobákhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzóval, bidé-s WC-vel ellátott. Minden szobában található fürdőköpeny, hajszárító, széf, televízió, telefon és minibár. Két bio-komfort szoba kifejezetten mozgássérült vendégek számára került kialakításra liftes WC-vel és mosdókagylóval.

Wellness és Fitness
A szálloda főépületében két fedett gyógyvizes medence, az udvarán 450 négyzetméter vízfelületű strandmedence található, amelynek van külön 8,5 x 25 m-es úszásra alkalmas és fokozatosan mélyülő része is, ahol különböző élményberendezések -vízgomba, vízkések, kétfejes nyakzuhany, két csobogó, vizibár, éjszakai víz alatti világítás- szórakoztatják vendégeinket.


Az élményfürdőben összesen 450 m2 vízfelületű medence található, amely 8,5 x 25 m-es feszített víztükrű, fokozatosan mélyülő, uszodából továbbá különböző élményberendezésekkel felszerelt (vízgomba, vízkések, kétfejes nyakzuhany, két csobogó, vízibár) részből áll. A vízből kimagasló pihenőterasz választja el az uszodát az élményberendezésektől, amelyre egy hangulatos fahídon keresztül jut el a vendég. Sötétedés után víz alatti világítás gondoskodik a fürdőzés hangulatosabbá tételéről. Külön kikapcsolódást nyújt a medencével egybeépített vízibár, amely széles ital és koktélválasztékával kínál felfrissülést vendégeink számára.

 Az élménymedencék mellett gyermekpancsoló, napozóágyak is található, így minden korosztály számára felejthetetlen kikapcsolódást garantálunk
A konditeremben fitness- és kardiogépek találhatóak, ezen kívül a szállodában asztaliteniszezésre, bowlingozásra, valamint a közelben teniszezésre, koronglövészetre, saját tavunkon horgászatra is van lehetőség.




Étterem
Az étterem büféreggelivel, a’la carte, menü és büféasztalos főétkezéssel várja vendégeit.
Szállodánk konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak a magyar konyha hagyományőrző fogásai és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei valamint fitness és wellness ételek széles választéka.




Megközelíthetőség

A város helyzete közlekedési szempontból nagyon kedvező, Budapest felől egyaránt elérhető az M3-as autópályán, a 4-es számú főútvonalon vagy a 33-as számú úton. Vasúti közlekedés szempontjából is előnyös a város helyzete: a Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony fővonal
mentén fekszik, az Inter-City, ill. a Tisza-express is megáll Hajdúszoboszlón


(Az akciós csomagokért cserébe a szállodák csupán annyit kérnek, hogy 1 alkalommal részt vegyenek egy jó hangulatú szállodanépszerűsítő beszélgetésen, mely mindössze 60 percet vesz igénybe és számos belföldi kedvezményes pihenési lehetőséggel ismertetik meg Vendégeinket)






Kedvezményes wellness csomag árak itt