-
Thermal Park Egerszalók ***+         Hotel Kapitány **** Sümeg         Family Wellness kedvezményes árak                                                          ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 06-30 678-0654
-

Thermal Park Superior Egerszalók ***+


Egerszalók egy közel 2000 lelket számláló kis község a Mátra és a Bükk között, a Laskó-patak völgyében.
Természeti képződményeivel, finom boraival, vizeivel, kő emlékeivel illeszkedik az Egri Kistérség Kő-Túra útvonalába. A falu vonzereje a környék természeti szépségeiben rejlik. Igazi nevezetessége a község déli részén a föld mélyéből feltörő hévízforrás. A kirándulók egyik legkedveltebb célpontja a Laskó-patakon felduzzasztott tó, mint az Egri Bükkalja legnagyobb felszíni vize, amely élő- és madárvilágával jelentős természetvédelmi értéket jelent.
Kívánjuk, hogy érezzék jól magukat kisfalunkban, fedezzék föl a település és a környék kincseit, látogassák végig a Mátra és a Bükk kirándulóhelyeit, gyógyfürdőit és kóstolják meg a borvidék finom nedűit!

SzobákStandard szobák: 30 - 35m2 nagyságúak 2 fő részére
Felszereltség: francia ágy, zuhanyzó, TV, WIFI, fésülködő asztal, szófa, mini hűtő
A szobák pótágyazhatóak, akár további 2 fő részére is.



ÉtteremAz étterem és a vele összenyitható,  zárt terasz együtt 230 m2 nagyságú tér, amely maximális kihasználtság mellett mintegy 100 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. 
A grill teraszhoz kapcsolódik egy külső látvány grillező, ahol vagy saját szakácsunk segítségével vagy pedig vállalkozó kedvű vendégeink közreműködésével finom grill ételek készíthetőek. Ennek beüzemelése még várat magára illetve legalább az első fecske érkezésére.




WellnessÉlvezze Ön is Egerszalók legújabb gyógyvizét!
Kulturált körülmények között ajánljuk wellness szolgáltatásainkat szállóvendégeink részére.
Két külső, fedett medencével rendelkezünk. Az egyik medence 38 fokos thermál vízzel van töltve, amely a Remete - lak melletti forrásból származik. Élménymedencénk 28 fokos, kevert vízzel van töltve.
Finn és infra szaunánk, pihenőterünk kellemes kikapcsolódást nyújt.



Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - a természet kényeztető ölelése
Egerszalókon 2007 nyarán nyílt meg az exkluzív Gyógy- és Wellnessfürdő. Az 1900 m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 17 kül- és beltéri medence kapott helyet – gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék, visszhang Kneipp - és illatos medencék biztosítják a kellemes időtöltést az idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt. Világszínvonalú gyógyászati, wellness és fitness szolgáltatások állnak rendelkezésre a gyógyulni és kikapcsolódni vágyók számára, a fürdő korszerű étterme, kávézója és wellness bárja az egészséges táplálkozás lehetőségét kínálja.
Az egerszalóki víz klinikai vizsgálata és a tapasztalatok szerint az alábbi betegségek esetén lehet sikeres fürdő- és ivókúrát alkalmazni:
* izületi betegségek (idült)
* gerinc betegségek (spondylosis, discopathia)
* csont-, izom-, ínbetegségek,
* az idegrendszer betegségei közül az ideggyulladás, idegzsábák, stb.
* anyagcsere betegségek, mozgásszervi elváltozások (köszvény, cukorbetegségek)
* kötőszöveti és bőrbetegségek ízületi megnyilvánulásai
* női nemzőszervi betegségek (vérzészavarok, meddőség, idült gyulladás)
* a vegetatív idegrendszer zavarai, kifáradásos állapotok roborálása,
* a tüdő oxigén felvevőképességének javítása.

MegközelítésGépkocsival:
Budapest felől az M3-as autópálya füzesabonyi leágazójánál a 30-as útra kanyarodva Kerecsenden és Demjénen keresztül mintegy 10 perc alatt érhető el a Thermal Park.
Egerből a 25-ös főúton észak felé haladva a vasútállomásnál lévő ÖMV kút után a második közlekedési lámpánál kell balra Egerszalók felé kanyarodni. Egert elhagyva kb.10 perc alatt érjük el a hőforrást.
Busszal:
Budapest felől Egert menetrendszerint közlekedő, légkondicionált autóbuszokkal lehet elérni. Egerből szinte minden órában indulnak buszok Egerszalókra.
Vonattal:
A Budapestről induló Intercity-vel és gyorsvonatokkal mintegy másfél óra alatt közelíthető meg Eger, ahonnan busszal lehet Egerszalókra továbbmenni. A vasútállomás Egerben található, 7 km-re a Thermal Parktól.

Távolságok:
A hőforrás 300 m, a falu 2 km, Eger 5 km, Szilvásvárad 30 km, az M3-as autópálya 15 km

A szállodáról bővebben:
www.egerszalok.eu

Kedvezményes wellness csomagárak itt


(Az akciós csomagokért cserébe a szállodák csupán annyit kérnek, hogy 1 alkalommal vendégeink részt vegyenek egy jó hangulatú szállodanépszerűsítő beszélgetésen)