-
Thermal Park Egerszalók ***+         Hotel Kapitány **** Sümeg         Family Wellness kedvezményes árak                                                          ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 06-30 678-0654
-

Balneo Hotel Zsori Thermal és Wellness * * * *

Az új építésű négycsillagos Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda Zsóry-fürdőn (Mezőkövesd) található, közvetlenül a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő mellett, ahol élménymedence, úszómedence, termál- és gyógymedencék biztosítják a teljes kikapcsolódást. A szállodában légkondicionált szobák, Balneo gyógycentrum valamint wellness-fitness szolgáltatások várják a vendégeket.

Szolgáltatásaink teljessége biztosítja, hogy a vendégek elégedetten, testileg és szellemileg felfrissülve, kipihenve és gyógyulva távozzanak.


Szobáink:
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness 134 szobája a különböző vendég célcsoportok igényeinek megfelelően került kialakításra. A szobák dél-keleti és dél-nyugati fekvésűek.

Szobák felszereltsége:
• kényelmes olvasósarok, fotel és állólámpa
• ágyak: külön, egymás mellett vagy franciaágy
• szabályozható légkondicionáló berendezés
• szatellit 18 csatornás belső kommunikációs rendszer
• internetcsatlakozás, telefon
• erkély (5-12 m2),
• minibár és beépített szobaszéf
• fürdőköpeny, termáltörölköző, fürdősapka, hajszárító
• fürdőszoba bekészítés
• szoba bekészítés


Gyerekágy és pótágy behelyezésére van lehetőség az olvasósarok helyére.

Szabadidő
A szálloda a vendégei részére külön díjazás nélkül biztosítja a szabadidős programokban való részvételt. A belső gyermek-játszótereken kívül a kerékpár használata is mozgási és kirándulási lehetőséget nyújt. További program- és kirándulási lehetőségekről a szálloda recepciója ad információt.


Programlehetőségek a környéken
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness recepciója segít eligazodni a környék nevezetességei és látnivalói között. A kétórás kerékpáros kirándulástól az egész napos Tokaj hegyaljai kirándulásig a vendégek sokféle kikacsolódási lehetőség közül választhatnak.

Megközelítés:
GPS koordináták: N: 47.796040, E: 20.523994
Autóval: Budapest irányából az M3-as autópályán 135 km-re
Busszal: Budapestről és Miskolcról közvetlen járatokkal. Debrecen irányából miskolci vagy nyékládházi átszállással közvetlen csatlakozással
Vonattal: Budapestről vagy Miskolc felől közvetlen gyorsvonattal, Intercityvel Füzesabonyi átszállással közvetlen csatlakozással érhető el Mezőkövesd
Repülővel: Budapest – Ferihegy 140 km, Debrecen - 109 km

A szállodáról bővebben
www.balneohotel.hu


(Az akciós csomagokért cserébe a szállodák csupán annyit kérnek, hogy 1 alkalommal vendégeink részt vegyenek egy jó hangulatú szállodanépszerűsítő beszélgetésen)