-
Thermal Park Egerszalók ***+         Hotel Kapitány **** Sümeg         Family Wellness kedvezményes árak                                                          ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 06-30 678-0654
-

Birdland Golf és SPA Resort *****



Köszöntjük Önt a pihentető kikapcsolódás, a wellness és a golf otthonában, a bükfürdői Birdland Golf & Spa Resort***** szállodában. Az ideális környezetben fekvő wellness- és golf hotel a gyógyító forrásairól híres nyugat-magyarországi termálrégió szívében helyezkedik el.
A nemzetközi szállodalánchoz tartozó ötcsillagos hotelben a nyugodt természeti környezet, a szolgálatkész munkatársak és az egyedülálló vendégszeretet garantálja a tökéletes kikapcsolódást, pihenést és feltöltődést.

Partnereink körében kedveltek a szállodát körülölelő Birdland Golf & Country Club 18 lyukú, nemzetközi minősítésű golfpályáján lebonyolított céges golfprogramok és golfoktatások.

Szobák:
Birdland Golf & Spa Resort***** összesen 208 szobával rendelkezik Ezen belül 15 lakosztály és 3 mozgáskorlátozottak részére kialakított szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szobák, amelyek vagy a golfpályára vagy a környező tájra néznek, három különböző stílusban – chilli, retro és klasszikus – kerültek kialakításra.


Szobák felszereltsége:

Sat-Tv beépített rádióval-Műholdas csatornák-Telefon-Fürdőköntös- és papucs-Korlátlan szélessávú internet-Széf-Hajszárító-Minibár-Egyedileg szabályozható légkondicionálás-Fürdőkádas fürdőszoba- Zuhanykabin-Hajszárító-

Minibár-Színes TV-Szobai széf-Telefon

Szolgáltatások
24 órás portaszolgálat-Business center-Csomag és értékmegorzés-Csomagszoba-Internet WI-FI a közös terekben Kábel TV-Konferencia terem-Központi széf-Tárgyalóterem-Baba- és gyermekbarát szolgáltatások-Babafürdeto kád Gyermekágy-etetoszék-Gyermek medence-Homokozó-Játszósarok-Játszószoba-Játszótér-Társasjátékok-Belso medence-Bioszauna-Élményfürdo-Fényterápia-Finn szauna-Fitness terem-Infraszauna-Manikűr-pedikűr-Masszázs Szauna-Szépségszalon-Szolárium-Thermál medence-Törülköző a wellness szinten-Sport és szórakozás szolgáltatások-Biliárd-Darts-Golf-Horgászat-Kerékpár kölcsönzés-Lovaglás-Napozókert-Pingpongasztal-
Strandröplabda pálya-Tenisz pálya.

Közeli szolgáltatások és adottságok:
golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás.

Wellness és fitness
A víz igazi szerelmeseinek ajánljuk a szálloda Wellness központját, ahol az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:- 20 m-es belső úszómedence- Hydro masszázs medence- Fűtött kültéri medence- 2 termálvizes medence- Gyermek medence- 2 finn szauna- Tepidárium- Gőzfürdő- Masszázs- Sóbarlang- Herbárium- Frigidárium- Pihenő övezet- Aromaterápiás kamra- Infravörös szauna- hydroterápiás és fizioterápiás kezelések.

A saját termálvízről
Birdland Golf & Spa Resort***** fő vonzerejéhez tartozik a 38,5 Co hő-mérsékletű saját termálvíz, amely 718m mélyről tör fel közvetlenül a hotel alól.
Ez a termálvíz nátriumban, káliumban, kalciumban, magnéziumban, kloridban és hidrogén-karbonátban gazdag, és ez által mozgásszervi-, izom-, és neurológiai problémák kezelésére, sportsérülések utáni rehabilitációra és utókezelésre javasolt.
A termálvíz nagyon jól fellazítja a letapadt izmokat, erősíti az immunrendszert. Növeli az ellenállóképességet és három funkciót ösztönöz, melyek a testet és a lelket kötik össze: az ismeretlen idegrendszert, a mirigyeket és az immunrendszert. Pozitív hatást érezhetünk bőrünkön, légzőrendszerünkön és a javítja mozgékonyságunkat.


Belső medencéinkben található termálvíz különösen ajánlott:
• gerinc- és izületi problémákra
• izomgörcs ellen
• sportsérülések utókezelésére
• baleseti utókezelésekre


Megközelíthetőség
A Birdland Hotel***** Budapesttől 230, a bécsi repülőtértől 120, a sármellékitől 100 km-re található.
Ha Bécs felől érkezik, haladjon a 84-es számú főúton Sopronon át Újkérig, ahol jobbra kanyarodva térhet rá a Bükfürdőre vezető útra.
Ha Budapestről érkezik, haladjon az M1-es autópályán Győrig, majd térjen le a 85-ös számú főútra. Csorna elérésével forduljon balra és haladjon a 86-os főúton Hegyfaluig. Ott kanyarodjon le jobbra a 84-es főútra, és haladjon azon Tompaládonyig, ahol balra fordulva térhet rá a Bükfürdőre vezető útra. 



A szállodáról bővebben:

(Az akciós csomagokért cserébe a szállodák csupán annyit kérnek, hogy 1 alkalommal vendégeink részt vegyenek egy jó hangulatú szállodanépszerűsítő beszélgetésen)