-
Thermal Park Egerszalók ***+         Hotel Kapitány **** Sümeg         Family Wellness kedvezményes árak                                                          ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 06-30 678-0654
-

Park Inn **** Sárvár


A négycsillagos Park Inn**** Sárvár a világhírű gyógyrégió festőien szép városának szívében található. A hotelt zárt folyosó köti össze a Gyógy- és Wellnessfürdővel, ahol vendégeinket 4300 m2 vízfelületű belső-és külső medencekomplexum várja.

223 parkra vagy a közeli tavakra néző vendégszobával rendelkezik. Modern, reprezentatív étterem, lobby bár és kávézó kínál kikapcsolódási lehetőséget. Parkolónk és mélygarázsunk összesen 200 gépkocsi befogadására alkalmas.


Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő
Sárvár legfontosabb vonzereje kétségtelenül az itt található kétféle gyógyvíz, amely megalapozta a ma látható fejlődést. Sárvár környékén 1200 méteres mélységből 43°C-os, 2000 méterről magas sótartalmú 83°C-os gyógyvíz tör fel.

A 83°C-os gyógyvíz fontos alkotórésze a nátrium-klorid, a hidrogén-karbonát, a jód, a bróm, a fluor, és számos nyomelem. A magas sótartalmú gyógyvízből lepárlással állítják elő a híres Sárvári Termál-kristályt. A sós kádfürdő hatékonyan alkalmazható egyes mozgásszervi, nőgyógyászati és bőrgyógyászati megbetegedések esetén. Évtizedek óta ismert a gyógyvíz nagyon kedvező hatása elhúzódó alhasi fájdalmak, összenövéssel járó krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek kezelésében.

A 43 °C-os alkáli- hidrogénkarbonátos termálvíz főként nátrium-kloridot, hidrogén-karbonátot, nyomelemeket tartalmaz, ként és radont azonban nem. Kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésére, rehabilitációs betegségek, sportsérülések utókezelésére, neurológiai panaszokra, izomlazító fürdésre.

A gyógyfürdő területén található medencékben az alkáli hidrogénkarbonátos gyógyvizet használjuk, melynek fő alkalmazási területei a következők:
Krónikus, degeneratív gerinc és ízületi betegségek Gyulladásos mozgásszervi betegségek krónikus fázisai Lágy-rész reumateizmus Izomgörcsök oldása Izomzúzódások, ízületi rándulások Sportsérülések balesetek utókezelése Ideggyógyászati betegségek ill. idegsebészeti műtétek utáni állapotok Asthma bronchiale Ortopédiai, reumasebészeti műtéteket követő utókezelések Változáskori tünetcsoport Krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek, meddőség egyes fajtái Krónikus légzőszervi betegségek Utókezelés a légutak heveny gyulladása után
Tavasztól őszig többfunkciós, úszásra is alkalmas strandmedence -csúszdákkal, hullámmedencével és fejes ugró öböllel - sportpályák, napozókert, valamint széleskörű kínálattal rendelkező nyári vendéglátóhelyek gondoskodnak a vendégek ellátásáról és pihenéséről. A kalandmedence kalózhajóval, vízi várral és bébipancsolóval a gyermekek birodalma.

Tökéletes kikapcsolódásukat vidám rendezvények és gyermekanimáció is szolgálja.


Szobák
A szálloda 223 elegánsan berendezett szobával rendelkezik. Csaknem minden szoba erkélyes, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a festőien szép környékre.


A szobák felszereltsége
• Nagyméretű franciaágy vagy két különálló ágy
• Egyedileg szabályozható légkondicionáló
• Ingyenes széles sávú internet-csatlakozási lehetőség
• Műholdas Tv rádióval
• Díjmentesen használható szobaszéf
• Minibár
• Hajszárító
• Fürdőköpeny és törölköző


Gasztronómia és étterem
Modern, reprezentatív éttermünk egy nagy, napos terasszal rendelkezik és a magyar, illetve a nemzetközi konyha remekeit kínálja.

Megközelítés
Budapest felől az M1-es autópályán Győrig, innen a 85-ös főúton Csornáig, majd a 86-os főúton a hegyfalui leágazásig, ahonnan a 84-es főút bevezet a városba. Sárváron belül táblák jelzik az irányt a szállodához illetve a fürdőhöz.


A szállodáról bővebben:
www.parkinnsarvar.hu
(Az akciós csomagokért cserébe a szállodák csupán annyit kérnek, hogy 1 alkalommal vendégeink részt vegyenek egy jó hangulatú szállodanépszerűsítő beszélgetésen)